Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak #4254146

Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak #4254146

Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak #4254146

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak - popis produktu

Osoby narodené pod hviezdou vodného znamenia raka sú verné, húževnaté a emotívne. Ich presvedčivá osobnosť plná nápadov im zaručuje nových priateľov a tiež aj množstvo zábavy s najbližšími. Tieto osoby sú veľmi starostlivé, pričom sa vyhýbajú konfliktom. Avšak treba si dávať pozor, pretože raky vedia veľmi rýchlo meniť svoje nálady a môžu byť až manipulatívne.Naše Cancer boxerky sú vytvorené pre všetkých starostlivých rakov, ktorí sú kedykoľvek nápomocní ostatným ľuďom. A čo je najlepšie? Vďaka týmto zeleno-šedým boxerkám si sympatické raky vyžiadajú pozornosť celého okolia.Materiál: 95% bavlna, 5% elastan

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodné prádlo od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Produkt Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak #4254146 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske boxerky od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske spodné prádlo, vyrába ho značka Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
KategóriaZelenina, Spodné prádlo, Boxerky, Pánske boxerky, Pánske spodné prádlo
ZnačkaFrogies
VeľkosťM
Farbazelená
Určeniemale
E-shopFactcool.sk

Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak - história ceny a dostupnosti

Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske boxerky Frogies Zodiac Rak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?