Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec #4254153

Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec #4254153

Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec #4254153

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec - popis produktu

Kozorožec je zemské znamenie, ktoré sa radí medzi najpraktickejšie znamenia z celého zverokruhu. Ľudia narodení v tomto znamení sú prirodzene inteligentní, stabilní a zodpovední. Taktiež sú maximálne vytrvalí, ctižiadostiví a majú reálny pohľad na svet. Aj preto neustále očakávajú to najhoršie a keď ich niekto sklame, tak veľmi ťažko odpúšťajú. Tieto oranžovo-čierne boxerky sú určené všetkým disciplinovaným kozorožcom, pre ktorých je prekonávanie akýchkoľvek prekážok ľahkou hrou. Ako bonus, naše Capricorn boxerky môžu byť nápomocné všetkým týmto jedincom, so skvelými organizačnými schopnosťami, pri ich dlhodobom plánovaní.Gramáž: 160 gsmMateriál: 95% bavlna, 5% elastan

Produkt Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec #4254153 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske boxerky od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Produkt Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec #4254153 patrí do skupiny produktov Pánske spodné prádlo, vyrába ho značka Frogies, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaSpodné prádlo, Boxerky, Pánske boxerky, Pánske spodné prádlo
ZnačkaFrogies
VeľkosťL
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopFactcool.sk

Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec - história ceny a dostupnosti

Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske boxerky Frogies Zodiac Kozorožec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?