Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá #7952736

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá #7952736

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá #7952736

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá - popis produktu

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou. Tento produkt sme vyplnili ľahkou syntetickou výplňou, ktorá podporuje tepelný komfort počas každodenných aktivít. Vonkajší materiál je dodatočne pokrytý hydrofóbnym povlakom, ktorý znižuje absorpciu vlhkosti. Zatepľovacia vesta má aj pohodlnú kapucňu s vysokým stojačikom na ochranu pred vetrom a vrecká, do ktorých si môžete uložiť drobnosti. Ako prať páperovú bundu?   Zatepľovacia vesta s kapucňou - VLASTNOSTI: bez podšívky, bočné vrecká zapínané na zips, kapucňa bez možnosti nastavenia integrovaná na vysokom stojačiku, elastická spodná časť, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania.

Produkt Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá #7952736 patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske vesty, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá - parametre produktu

Farbahnedá
Určeniemale
KategóriaBundy, Vesty, Pánske bundy, Pánske vesty
Značka4F
Farbahnedá, hnedý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá - história ceny a dostupnosti

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska zatepľovacia vesta so syntetickou výplňou - hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?