Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco #7952528

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco #7952528

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco #7952528

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - popis produktu

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco. Tento produkt sme ušili z materiálu s technológiou Ultralight a hydrofóbnou úpravou. Použili sme výplň PrimaLoft Black Insulation Eco, ktorá vás zahreje počas chladnejších dní. Vo vnútri je vrecko, do ktorého jednoducho zabalíte bundu. Produkt je ideálny na horské túry ako aj na mestské prechádzky. Ako prať páperovú bundu? Zistite, aké vlastnosti má izolačná vrstva Primaloft?   Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - VLASTNOSTI: ľahká, zbaliteľná konštrukcia s technológiou Ultralight, integrovaná kapucňa s bočnou sťahovacou šnúrkou, hlavný zips s vetroodolnou légou, 2 zapínané bočné vrecká, elastické manžety, spodná časť s nastavením, vnútorné vrecko umožňuje zabaliť doň bundu, hydrofóbna impregnácia materiálu, mäkká výplň PrimaLoft Black Insulation Eco chráni pred chladom.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je Kobaltová modrá, modrá, modrý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaBundy, Pánske bundy
Značka4F
FarbaKobaltová modrá, modrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - história ceny a dostupnosti

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - ako nakúpiť najvýhodnejšie?