Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski #7951516

Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski #7951516

Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski #7951516

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 74,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou je súčasťou kolekcie vytvorenej v spolupráci s Robertom Lewandowskim. Minimalistické modely a moderný dizajn vytvárajú univerzálnu líniu s nadčasovým štýlom a prvotriednou kvalitou. Tepláková mikina s kapucňou s regular strihom. Pohodlný strih a priedušný úplet z organickej bavlny (78%) a recyklovaného polyesteru (22%) sa postarajú o vaše pohodlie počas akejkoľvek aktivity. VLASTNOSTI: strih: regular, integrovaná kapucňa bez regulácie, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, predné vrecká zapínané na zips, rukávy a spodný okraj s elastickým lemom, mäkký úplet z organickej bavlny (78%) a recyklovaného polyesteru (22%), hrubší materiál so zvýšenou hmotnosťou predlžuje životnosť odevu, konvexná potlač loga RL9 na prednej strane, malá nášivka s logami 4F a RL9 na kapucni.

Produkt Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski #7951516 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe modrá, modrý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Pánske mikiny, Pánske tepláky
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski - história ceny a dostupnosti

Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska tepláková mikina z organickej bavlny 4F x Robert Lewandowski - ako nakúpiť najvýhodnejšie?