Pánska športová bielizeň Classic V black

Pánska športová bielizeň Classic V black

Pánska športová bielizeň Classic V black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,64 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska športová bielizeň Classic V black - popis produktu

Dynamická doba si žiada dynamický prístup. Ťažko však byť dynamickým, keď Vás niečo škrtí. A preto je tu kolekcia grandiózne dynamického funkčného prádla. Tričko Classic V Winner je tak ľahké, jemné a pružné, že na neho chvíľu po obliekania úplne zabudnete. Symbióza vysoko funkčného polyesteru a elastanu tvoria materiály, ktorý efektívne v horúcom prostredí pokožku ochladzuje. Materiál je ošetrený technológiou Silver + protection. Vďaka iónom striebra je zamedzené množenie baktérií, ktoré sa vyskytujú vo vlhkom prostredí a spôsobujú nepríjemný zápach. Samozrejmosťou sú aj ploché švy. Tričko je možné nosiť aj ako vrchnú vrstvu. Kolekcia DRYline.

Produkt Pánska športová bielizeň Classic V black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske športové prádlo, je v ponuke značky WINNER, je vyrobený vo veľkosti S, nájdete ho v e-shope Amiatex.sk.

Pánska športová bielizeň Classic V black - parametre produktu

VELIKOSTS
KategóriaBielizeň, Pánske športové prádlo
ZnačkaWINNER
VeľkosťS
E-shopAmiatex.sk

Pánska športová bielizeň Classic V black - história ceny a dostupnosti

Pánska športová bielizeň Classic V black - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska športová bielizeň Classic V black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?