Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 82,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá - popis produktu

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá Na intenzívne športové aktivity, ako je beh, cyklistika alebo bežecké lyžovanie, potrebujete softshellovú bundu, ktorá je ľahká, ale stále vysoko funkčná. Taká je aj pánska celozapínacia softshellová bunda Kilpi ZAIN-M. Navyše má konštrukciu 2 v 1 s odopínateľnými rukávmi, takže ju môžete používať ako vestu bez toho, aby ste sa museli prezliekať. Vďaka pružnej softshellovej membráne SIBERIUM poskytuje športová bunda ZAIN-M odolnosť proti vetru a zabraňuje úniku vlastného telesného tepla. Výhody softshellovej bundy Kilpi ZAIN-M z pružnej membrány SIBERIUM jedinečný dizajn 2 v 1 s odnímateľnými rukávmi na jednoduché vytvorenie vesty rukávy sú ukryté v zadnom trojkomorovom delenom vrecku malé vrecko na zips prístupné z boku strih s plochými elastickými švami a priedušnými sieťovanými vložkami v podpazuší predĺžený chrbát s protišmykovou potlačou zahrieva chrbát reflexné prvky na chrbte, ramenách a hlavnom zipse dva pretekárske dizajny Vlastnosti produktu Farba: svetlozelená Pohlavie: Muži Šport: beh, cyklistika Špecifikácia: SIBERIUM SRC WB Povrch tkaniny: vetruodolný Tkanina: 4-cestný elastický materiál Strih: Slim Švy: ploché švy Vrecká: 3 zadné vrecká Zipsy: nylonové, reflexné Obojok: vysoký golier Vodný stĺpec: 3000 Priedušnosť: 5000 Spodný lem: elastický s protišmykovou silikónovou úpravou Iné: reflexné prvky Rukávy: Odnímateľné rukávy Ventilačné zipsy: nie 100% POLYESTER Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske bundy, vyrába ho značka Kilpi, je vyrobený vo veľkosti 2XL.

Produkt Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske vesty, vyrába ho značka Kilpi, je vyrobený vo veľkosti 2XL.

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá - parametre produktu

VeľkosťL
VeľkosťM
VeľkosťS
VeľkosťXL
VeľkosťXS
VeľkosťXXL
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategóriaBundy, Vesty, Pánske bundy, Pánske vesty
ZnačkaKilpi
Veľkosť2XL

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá - história ceny a dostupnosti

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska softshellová bunda Kilpi Zain-M tmavo šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?