Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená

Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená

Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená - popis produktu

Pánska rozopínateľná mikina s kapucňou je ideálna prvok bežného, tak aj športového každodenného outfitu. Má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba. Úplet v tejto väzbe je mäkší, vzdušnejší a tenší na dotyk. Pánska tepláková mikina s kapucňou má strednú gramáž 300 gsm, vďaka čomu je mäkká a priedušnejšia. Pánska tepláková rozopínateľná mikina je vyrobená (77%) z bavlny, vďaka čomu je mäkká, odolná a príjemná na dotyk. Vďaka prísade polyesteru (23%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón. Mikina nemá podšívku, preto je ľahšia a vhodná na teplejšie dni. Integrovaná kapucňa s reguláciou pomocou šnúrky. Elastický lem na manžetách a na spodnej časti. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Produkt je zapínaný na jednocestný hlavný zips.   Pánska mikina s kapucňou 4F - VLASTNOSTI: gramáž: 300 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený (77%) z bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk vďaka prísade polyesteru (23%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba výstrih s integrovanou, nastaviteľnou kapucňou spodná časť s elastickým lemom manžety s elastickým lemom 2 otvorené bočné vrecká, jednocestný zips

Produkt Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená patrí do skupiny produktov Pánske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe červená, červený, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je červená, červený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Pánske mikiny, Pánske tepláky
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená - história ceny a dostupnosti

Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - tmavočervená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?