Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna #8212193

Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna #8212193

Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna #8212193

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna - popis produktu

Pánska regular flísová mikina so stojačikom. Produkt vyrobený z mäkkého mikroflísu s technológiou 4FWarm, ktorá zaručuje správny tepelný komfort. Produkt je ľahký a jeho pohodlný strih zaručuje voľnosť pohybu. Rozopínateľná flísová mikina sa bude dobre hodiť ako vrchný odev počas teplejších dní alebo ako hrejivá vrstva pod bundu, keď teplota klesne. Flísová mikina má tiež stojačik, ktorý zakrýva krk. Na prednej strane sa nachádza zapínané vrecko, do ktorého môžete umiestniť napríklad mobil, peňaženku alebo kľúče.   Flísová mikina bez kapucne - VLASTNOSTI: rozopínateľná, vo vnútri hrejivý mikroflís, 3 zapínané vrecká: 2 bočné + 1 náprsne, stojačik chráni krk pred chladom, materiálové panely na ramenách a náprsnom vrecku, technológia 4FWarm zaručuje tepelný komfort.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaMikiny, Pánske mikiny
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna - história ceny a dostupnosti

Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska regular flísová mikina so stojačikom - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?