Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759

Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759

Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759 - popis produktu

Oživte svoj štýl s našou koženou pánskou peňaženkou, ktorá zosúva eleganciu a praktickosť do jedného úžasného produktu. Táto kvalitná pánska peňaženka s vonkajším zapínaním nie je len štýlovým doplnkom, ale aj funkčným spoločníkom na každodenné nosenie. Krabička je súčasťou tohto balenia, poskytujúc dokonalý záver pre váš darček. Čo sa týka samotnej peňaženky, jej vnútorné členenie necháva nadšením každého muža. Siedmimi priehradkami na karty, tromi priehľadnými priehradkami na fotky alebo doklady, dvoma univerzálnymi vnútornými priehradkami, veľkým mincovníkom, zipsovým priečinkom a dvoma prepážkami na bankovky, táto peňaženka kombinuje štýl s praktickým designom pre dokonalý denný spoločník. Investujte do štýlu s našou koženou pánskou peňaženkou - nielen pre ich nositeľa, ale aj pre ich dokonalý vzhľad.

Produkt Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené peňaženky od značky MERCUCIO v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke MERCUCIO, nájdete ho u predajcu Panskaelegancia.sk.

Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759 - parametre produktu

Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759 - história ceny a dostupnosti

Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759 - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska peňaženka MERCUCIO čierna 4011759 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?