Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon

Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon

Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon - popis produktu

Pánska látková crossbody taška z kvalitnej textílie od značky Mustang, v tmavomodrej farbe. Kvalitné spracovanie, moderný vzhľad a praktické prevedenie robia z tejto tašky ideálny doplnok na každodenné použitie. Hlavný úložný priestor sa nachádza pod chlopňou na suchý zips a pohodlne sem umiestnite mobil, peňaženku a kľúče. Vystužené dno zaistí, že bude crossbody držať svoj tvar. Ďalšie drobnosti môžete roztriediť do voľnej priehradky pod chlopňou alebo vrecka na zips na zadnej strane. Popruh je nastaviteľný, z pevnej textílie. Chlopňu zdobí jemné logo značky a nachádza sa tu aj posledné vrecko na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: textil Kovanie: čierne Rozmery: 20 x 24 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód: 45-1122

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Mustang v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Produkt Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Mustang, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody tašky, je v ponuke značky Mustang v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon - parametre produktu

Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon - história ceny a dostupnosti

Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska látková crossbody taška tmavomodrá - Mustang Afon - ako nakúpiť najvýhodnejšie?