Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk

Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk

Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk - popis produktu

Darčeková sada pre mužov, z pravej kože, od značky Pierre Cardin. V darčekovej krabici nájdete čiernu koženú peňaženku na výšku so zápinkou. Peňaženka má vo vnútri kapsičky na doklady, platobné karty, ale aj papierové peniaze. Nechýba vrecko na mince. Na prednej strane je logo značky. K peňaženke sa bude hodiť módny čierny kožený opasok, ktorý tam tiež nájdete. Ten sa dá skrátiť na požadovanú dĺžku. Ideálny darček pre mužov, ktorí ocenia eleganciu a kvalitu. Všetko je zabalené v darčekovej krabici. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Kód tovaru: ZG115

Produkt Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Pierre Cardin v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske peňaženky, patrí značke Pierre Cardin, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Pierre Cardin, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka/opasok čierna - Pierre Cardin Petrikk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?