Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall

Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall

Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall - popis produktu

Koňaková pánska peňaženka na výšku, z pravej kože, s dvoma priehradkami na papierové peniaze. Vnútri nájdete množstvo priehradiek na vaše doklady, platobné karty a nechýba vrecko na mince. Jemné prešitie a logo značky Diviley na prednej strane umocňuje štýl peňaženky. Peňaženku zaistíte cvokom a tak máte všetko v bezpečí. Dodávame v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 9,5 x 12 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód: 3133-OP

Produkt Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske peňaženky, patrí značke Diviley, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Diviley, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka koňaková - Diviley Servall - ako nakúpiť najvýhodnejšie?