Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio

Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio

Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio - popis produktu

Čierna crossbody taška, od značky Mustang, je našou novinkou. Celokožený, veľmi kvalitný a štýlový doplnok do mesta aj do práce. Ideálna taška na doklady, kľúče, peňaženku, telefón a osobné veci. Popruh tejto strednej až menšej tašky je polokožený, koža je podšitá hrubšou látkou. Výborne sadne k džínsom a modernému tričku. Hlavné vrecko so zipsom je prekryté klopou s magnetickým cvokom. Na klope nájdete zvislé vrecko na zips, pod klopou potom väčšie voľné vrecko. Rub klopy je brúsený. Hlavný priestor sa delí na dve úložiská prepážkou v podobe látkového vrecka so zipsom. Nájdete tu aj dve klasické voľné vrecká na telefón či drobnosti a tiež vrecko so zipsom na cennosti. Samozrejmosťou je vrecko na zadnej strane tašky. ★ Kvalitu spoznáte na prvý dotyk! ★ A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: čierne Rozmery: 22,5 x 25 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 45-1049

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tašky, patrí značke Mustang, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené tašky od značky Mustang, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Mustang v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio - parametre produktu

Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená crossbody taška čierna - Mustang Sannio - ako nakúpiť najvýhodnejšie?