Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr

Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr

Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr - popis produktu

Camel taška od Pierre Cardin ponúka hlavné vrecko na zips s menšími priehradkami. Ďalšie menšie vrecká nájdte na prednej aj zadnej strane. Kvalitná koža je doplnená príjemnou textíliou. Popruh je s možnosťou regulácie dĺžky, taška sa tak dá nosiť zavesená cez plece aj do kríža. Vonkajšie dno je opatrené menšími nožičkami ako ochrana pred poškriabaním. Na prednej strane nájdete logo značky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 24 x 29 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód: YS12-28006

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Pierre Cardin, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr patrí do skupiny produktov Kožené tašky od značky Pierre Cardin, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody tašky, je v ponuke značky Pierre Cardin v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr - parametre produktu

Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená crossbody taška camel - Pierre Cardin Izarr - ako nakúpiť najvýhodnejšie?