Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin

Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin

Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin - popis produktu

Štýlová pánska čierna crossbody menšieho rozmeru od značky Coveri je vyrobená z mäkkej, príjemnej textílie. Pre prehľadnejšie uloženie vašich vecí ponúka hlavné vrecko na zips aj menšie priehradky. Drobnejšie vrecká nájdete aj na prednej a zadnej strane kabelky, ktoré opäť zabezpečíte zipsom. Dizajn kabelky dopĺňajú tenké koženkové pruhy na prednej strane spolu s malým logom Coveri. Popruh je dĺžkovo nastaviteľný, čo zaručuje pohodlné nosenie počas celého dňa. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery: 20 x 25 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná/max-dĺžka 152cm Kód tovaru: CW7710

Produkt Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tašky, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin - parametre produktu

Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška čierna - Coveri Erwin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?