Pampers plienkové nohavičky #7147626

Pampers plienkové nohavičky #7147626

Pampers plienkové nohavičky #7147626

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pampers plienkové nohavičky - popis produktu

Pre našich najmenších si prajeme vždy to najlepšie vrátane pohodlia. Pampers plienkové nohavičky to spĺňajú dokonale. Veľmi ľahko sa navliekajú aj tomu najväčšiemu neposedovi a pri vyzliekaní stačí jednoducho roztrhnúť na bokoch. Sú skvele prispôsobivé a neobmedzujú v pohybe. Sú vybavené 3 absorpčnými kanálikmi, ktoré rovnomerne odvádzajú vlhkosť a udržujú dieťatko v suchu. Vnútorná vrstva s mikroperličkami absorbuje vlhkosť a odvádza ju ďaleko od detskej pokožky. Nedochádza tak k žiadnemu podráždeniu. Plienkové nohavičky sú hebké a mäkké ako bavlna. Majú pružný pás po celom svojom obvode a pružné manžetky okolo nožičiek. Aby si upevňovacie pásky zachovali svoju lepiacu schopnosť, nemali by prísť do styku s detskou kozmetikou ako je napr. detský púder.Dokonale sa prispôsobia tvaru detského telíčkaĽahko sa obliekajú aj vyzliekajúNeobmedzujú v pohybePríjemné k detskej pokožkePružný pás po celom obvode aj manžetky okolo nožičiekAbsorpčné mikroperličky pohlcujú vlhkosť a odvádza ju ďaleko od pokožkyHebké a mäkkéUdržujú dieťatko v suchu po dlhú dobu

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plienkové nohavičky, je v ponuke značky PAMPERS.

Produkt Pampers plienkové nohavičky #7147626 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hygienické potreby, patrí značke PAMPERS.

Pampers plienkové nohavičky - parametre produktu

Pampers plienkové nohavičky - história ceny a dostupnosti

Pampers plienkové nohavičky - ďalšie zaujímavé produkty

Pampers plienkové nohavičky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?