OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne

OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne

OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne - popis produktu

Cyklistické návleky na topánky OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne: Návleky OXFORD BRIGHT SHOES 1.0 poskytnú nohám perfektný tepelný komfort na bicykli v chladných či daždivých dňoch. Vyrobené sú z neoprénu, vďaka ktorému sú vysokoodolné. Na topánky sa veľmi ľahko upevňujú a disponujú zosilnenou pätou aj špičkou. Návleky sú opatrené reflexnými prvkami, ktoré zvyšujú viditeľnosť za šera či tmy. Návleky OXFORD BRIGHT SHOES 1.0 zahrejú v chladných dňoch chodidlá na bicykli.  Kľúčové vlastnosti vodoodolných návlekov na cyklo topánky a tretry OXFORD BRIGHT SHOES 1.0, čierneNávleky vhodné na bicykel v chladných či daždivých dňochPoskytnú nohám perfektný tepelný komfort Vyrobené z neoprénuOXFORD BRIGHT SHOES 1.0 sú vysokoodolnéVeľmi ľahko sa upevňujú na topánky alebo tretryReflexné prvky zvyšujúce viditeľnosť pri jazde za šera či tmyFarebné vyhotovenie: čierneVeľkosti: S, M, L a XL

Produkt OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke OXFORD, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne - parametre produktu

OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne - história ceny a dostupnosti

OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne - ďalšie zaujímavé produkty

OXFORD vodoodolné návleky na cyklo topánky a tretry BRIGHT SHOES 1.0, čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?