OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak)

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak)

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak) - popis produktu

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® využijete na strelnici aj pri výcviku. Je vyrobené z odolného kydexu, ľahko sa čistí a umožňuje niekoľko možností uchytenia.

Jednoduché nastavenie sklonu

Štandardný sklon je 0° (kolmo k zemi) – tento sklon predstavuje najžiadanejší a tiež najodporúčanejší variant. Pokiaľ by ste ale chceli dať šancu inému sklonu, nie je to vôbec problém. Jednoducho si ho nastavíte posunutím pútok smerom dole alebo aj ich obrátením.

Rôzne spôsoby nosenia

Puzdro je možné nosiť hneď niekoľkými spôsobmi. Využiť môžete prevliekacie pútka z ocele, ktoré sa prevliekajú opaskom, ale aj rýchle nasadzovacie pútka, ktoré umožňujú pripevnenie na opasok bez nutnosti prevliekania. Jednou z možných variantov sú tiež MOLLE matice clips.

Jednoduché čistenie

Jednou z výhod tohto puzdra je aj jeho ľahké čistenie. Ak sa teda na strelnici ušpiníte, puzdro ľahko očistíte behom chvíľky.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • využijete ho na strelnici aj pri výcviku
  • vhodné na skryté nosenie
  • určené na 1 puškový zásobník
  • vyrobené z odolného materiálu
  • bez sweatguardu
  • niekoľko možností uchytenia
  • ľahké čistenie

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak) - parametre produktu

KategóriaVrecká, Kabelky

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak) - história ceny a dostupnosti

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak) - ďalšie zaujímavé produkty

OWB AR15 - vonkajšie puzdro na puškový zásobník bez SweatGuard RH Holsters® (Farba: Čierna, Typ uchycení: Kovový prievlak) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?