Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny

Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny

Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny - popis produktu

Oukitel WP18 LTE Oukitel WP18 LTE je známy nielen svojimi výkonnými technickými špecifikáciami, ale aj svojou odolnosťou voči náročným podmienkam. Tento smartfón je navrhnutý s dôrazom na robustnosť a odolnosť, čo ho robí ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí potrebujú telefón, ktorý zvládne aj extrémne podmienky a náročné prostredie. Odolnosť Oukitel WP18 LTE je certifikovaný podľa štandardu IP68, čo znamená, že je odolný voči prachu a vode. Táto certifikácia zaručuje, že smartfón môže prežiť vystavenie prachu až do úplnej nepriepustnosti a môže byť ponorený do vody vo výške až 1,5 metrov počas 30 minút bez poškodenia. To znamená, že sa nemusíte báť používať telefón v daždivom počasí, na pláži alebo v prašnom prostredí, pretože je konštruovaný tak, aby odolal týmto podmienkam. Okrem toho je Oukitel WP18 LTE vyrobený z odolných materiálov, ktoré znižujú riziko poškodenia pri pádoch a nárazoch. Jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby absorbovala nárazy, čím sa minimalizuje poškodenie vnútorných komponentov. Výkon Jeho výkon je poháňaný štvorjadrovým procesorom s frekvenciou 2 GHz, čo zabezpečuje hladký chod aplikácií a rýchle spracovanie údajov. S 4 GB operačnej pamäte (RAM) si telefón ľahko poradí s multitaskingom a bežnými úlohami. Oukitel WP18 LTE je tiež vybavený veľkou internou pamäťou 32 GB, čo poskytuje dostatok miesta na uloženie vašich dát, fotografií, videí a aplikácií. Ak to nie je dosť, môžete pamäť rozšíriť pomocou pamäťových kariet microSD až do kapacity 1 TB. Vynikajúca výdrž Jednou z významných výhod tohto smartfónu je jeho obrovská batéria s kapacitou 12 500 mAh. Táto batéria vám poskytne dlhú výdrž, čo je ideálne pre používateľov, ktorí potrebujú svoj telefón využívať dlhšie bez potreby častého nabíjania. S podporou 4G pripojenia môžete surfovať po internete rýchlosťou blesku a bez oneskorenia načítať svoje obľúbené stránky a aplikácie. S operačným systémom Android budete mať prístup k obchodu Google Play, odkiaľ si môžete jednoducho stiahnuť tisíce aplikácií a hier, čím si prispôsobíte svoj smartfón podľa vašich potrieb.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mobilné telefóny, vyrába ho značka Oukitel, veľkosť odpovedá označeniu ks, vo farebnej verzii ČIERNA, nájdete ho v e-shope Mobilonline.sk.

Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny - parametre produktu

VeľkosťKS
Druh produktuSmartfóny
FarbaČierna
ModelWP18
StavNový
ZnačkaOukitel
Kapacita Batérie12500 mAh
Rozlíšenie displeja720 x 1440
Typ DisplejaIPS
Veľkosť displeja5,93''
Počet predných objektívov1
Počet zadných objektívov1
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu5 Mpx
ChipsetMediatek Helio A22
CPU4x 2 GHz
Interná pamäť32 GB
Kapacita pamäťových karietDo 1 TB
Operačná pamäť (RAM)4 GB
Podpora pamäťových karietmicroSD
NavigáciaA-GPS
NavigáciaGLONASS
NavigáciaGALILEO
NavigáciaGPS
Operačný systémAndroid
Hmotnosť380g
Amazon Handling Time4
KategóriaTelefóny, Mobilné telefóny
ZnačkaOukitel
Veľkosťks
FarbaČIERNA
E-shopMobilonline.sk

Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny - história ceny a dostupnosti

Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Oukitel WP18 LTE 4GB/32GB Dual SIM, Čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?