Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino

Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino

Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino - popis produktu

Dizajnové jedálenské kreslo K498 so svojím originálnym vzhľadom ozvláštni každú jedáleň, kuchyňu, ale aj pracovňu alebo kanceláriu. Svojím moderným a nápaditým prevedením urobí z každého interiéru štýlové miesto. Kreslo je čalúnené jemnou 'chlpatou' látkou v niekoľkých farebných variantoch. Stojí na kovovej podnoži, lakovanej čiernou farbou. Podnož je otočná. Farba:cappuccino / čiernasivá / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / kov Rozmery:šírka: 64 cmhĺbka: 63 cmvýška: 90 cm výška sedu: 46 cm Dodávané v demonte.,Dizajnové jedálenské kreslo K498 so svojím originálnym vzhľadom ozvláštni každú jedáleň, kuchyňu, ale aj pracovňu alebo kanceláriu. Svojím moderným a nápaditým prevedením urobí z každého interiéru štýlové miesto. Kreslo je čalúnené jemnou 'chlpatou' látkou v niekoľkých farebných variantoch. Stojí na kovovej podnoži, lakovanej čiernou farbou. Podnož je otočná. Farba:cappuccino / čiernasivá / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / kov Rozmery:šírka: 64 cmhĺbka: 63 cmvýška: 90 cm výška sedu: 46 cm Dodávané v demonte.

Produkt Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino - parametre produktu

Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino - história ceny a dostupnosti

Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino - ďalšie zaujímavé produkty

Otočné jedálenské kreslo K498 Cappuccino - ako nakúpiť najvýhodnejšie?