Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S

Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S

Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 71 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S - popis produktu

Potrebujete batožinu na výlet, pracovnú cestu, či dovolenku? Venujte pozornosť tomu, čo si veziete so sebou, ale hlavne tomu, kam svoje veci uložíte. Ponúkame Vám originálny, kvalitný a pevný kufor s unikátnym dizajnom, značky Ormi so štyrmi kolieskami, veľkosti S. Kufor disponuje plastovými cvokmi proti odreniu pri pokladaní, bočným a horným plastovo-gumovým madlom a tiež hliníkovým výsuvným madlom s dvojstupňovou aretáciou. Vnútorný priestor ponúkne upínacie popruhy v tvare X a deliaci priestor pomocou zipsu. Hlavný duálny zips možno uzamknúť cez kódovací zámok nad bočným madlom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až do 30 dní! Materiál: Polykarbonát Typ: pevný Rozmery (max.): 36 x 47 x 22 cm (šírka x výška x hĺbka) + kolieska 5 cm Hmotnosť: 2,7 Kg Objem: 33 L Počet koliesok: 4 (in-line, 360°) Kód tovaru: ABS-2092

Produkt Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S patrí do skupiny produktov Cestovné kufre od značky ormi, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovná batožina, patrí značke ormi, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Kufre, Cestovné kufre, Cestovná batožina
Značkaormi
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S - história ceny a dostupnosti

Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S - ďalšie zaujímavé produkty

Originálny pevný cestovný kufor čierny - Ormi Sheli S - ako nakúpiť najvýhodnejšie?