Originálna batéria Dyson V8 - verzia D

Originálna batéria Dyson V8 - verzia D

Originálna batéria Dyson V8 - verzia D

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Originálna batéria Dyson V8 - verzia D - popis produktu

Originálny nabíjací akumulátor pre tyčové vysávače Dyson V8 verzia D. Typ verzie poznáte podľa prvých troch písmen sériového čísla umiestneného na spodnej strane vysávača - batérie:  Táto batéria je vhodná pre vysávače rady D:YH5, H5F, H5P Pokiaľ chcete so svojím vysávačom opäť dosiahnúť maximálny výkon a dlhú dobu vysávania, používajte originálna batérie Dyson. Záruka na poškodenie batérie sú dva roky, na jej kapacitu potom 6 mesiacov.Kapacitu batérie znížite opakovanám rýchlym vybíjaním pri nastavení vysávača na 'turbo'.Na väčšinu klasických povrchov stačí nastviť vysávač na nižší výkon. Výmenu batérie zvládnete jednoducho sami - stačí sa pozrieť na priložené video pod fotografiami. Stačí len menší krížový šroubovák a trochu šikovnosti :)  Parametre batérie:21,6 V, 2 800 mAh, 65 Wh

Produkt Originálna batéria Dyson V8 - verzia D patrí do skupiny produktov Tyčové vysávače, patrí značke Dyson, nájdete ho u predajcu PreVysavace.sk.

Originálna batéria Dyson V8 - verzia D - parametre produktu

Originálna batéria Dyson V8 - verzia D - história ceny a dostupnosti

Originálna batéria Dyson V8 - verzia D - ďalšie zaujímavé produkty

Originálna batéria Dyson V8 - verzia D - ako nakúpiť najvýhodnejšie?