Orechový kôš na bielizeň RD0150

Orechový kôš na bielizeň RD0150

Orechový kôš na bielizeň RD0150

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Orechový kôš na bielizeň RD0150 - popis produktu

Orechový kôš na bielizeňS týmto krásnym košom na bielizeň z orecha si rýchlo vytvoríte poriadok. S jej objemom 75 litrov uložíte veľa bielizne. Komoda na bielizeň s moderným mriežkovaným vzhľadom a jednoduchým tvarom harmonicky zapadne do každej miestnosti. Stabilný a robustný zberač bielizne navyše vytvára vďaka praktickému krytu ďalší úložný priestor v kúpeľni alebo spálni. Látkové vrecko na bielizeň je držané na dvoch tyčiach a dá sa ľahko vybrať. Bielizeň tak môžete jednoducho preniesť do práčky. Kvalitná orechová truhlica na bielizeň spája prirodzený vzhľad s funkčnosťou. Tento kôš na bielizeň z masívneho prírodného dreva je ideálny na vzdušný zber bielizne.Návod na údržbu koša na bielizeň z orechového drevaVo vlhkých miestnostiach by sa malo drevo každoročne naolejovaťrozsah doručeniaZberač bielizne v jednotlivých častiach1 vrecko na bielizeň vrátane vešiakažiadny nástrojbez dekorácieKomoda na bielizeň s vekom v skratke:Materiál: orechové drevo, bavlna, polyesterVonkajšie rozmery V x Š x H: 67,5 x 45,7 x 45,7 cmVnútorné rozmery V x Š x H: 60 x 39 x 31 cmKôš na bielizeň so sklopným krytomKapacita: cca 75LObsahuje 1 vrecko na bielizeňHmotnosť: 6,1 kg10020150

Produkt Orechový kôš na bielizeň RD0150 patrí do skupiny produktov Koše na bielizeň, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Orechový kôš na bielizeň RD0150 - parametre produktu

Orechový kôš na bielizeň RD0150 - história ceny a dostupnosti

Orechový kôš na bielizeň RD0150 - ďalšie zaujímavé produkty

Orechový kôš na bielizeň RD0150 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?