ORAVA tvárová sauna FI-120 A

ORAVA tvárová sauna FI-120 A

ORAVA tvárová sauna FI-120 A

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ORAVA tvárová sauna FI-120 A - popis produktu

Zariadenie je určené na kozmetické naparovanie pokožky tváre a vdychovanie zahriatej vodnej pary.

Navrhnuté bolo navrhnuté tak, aby umožňovalo aplikovanie účinkov vodnej pary, prípadne aj obohatenej o bylinné esencie. V takom prípade do tvárovej sauny stačí nabrať vodu s extrahovanými bylinkami (precedený odvar), alebo do vody pridať dve či tri kvapky aromatického oleja, zapnúť a potom si už len vychutnávať ozdravnú kúru.

Už 10 až 15 minút saunovania pomáha efektívne uvoľňovať nosové a čelové dutiny, je prospešných pri liečbe horných dýchacích ciest, uvoľňuje svaly a zmierňuje bolesť. Saunovanie tváre zas pokožku poriadne prekrví, hydratuje ju do hĺbky a obnoví jej svieži vzhľad. Dôsledne pripraví pokožku aj na hĺbkové čistenie a na aplikáciu výživných krémov a liečiacich emulzií.

Orava FI-120 A obsahuje v balení okrem nástavca na tvárovú saunu aj samostatný nástavec na nos, takže podľa potreby sa dá na telo FI-120 A nasadiť jeden alebo druhý.

Výhody:

  • pomáha uvoľňovať nosové a čelové dutiny
  • uvoľňuje svaly a zmierňuje bolesť
  • dôsledne pripraví pokožku aj na hĺbkové čistenie

Upozornenie: 

Do misky nelejte minerálne vody ani čistý olej. Používajte iba čistú vodu, ktorá je maximálne obohatená o trošku vonnej esencie alebo výluh z nejakej bylinky.

ORAVA tvárová sauna FI-120 A - parametre produktu

KategóriaSauny

ORAVA tvárová sauna FI-120 A - história ceny a dostupnosti

ORAVA tvárová sauna FI-120 A - ďalšie zaujímavé produkty

ORAVA tvárová sauna FI-120 A - ako nakúpiť najvýhodnejšie?