Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha

Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha

Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha - popis produktu

Ústna sprcha MD 20 Oral Jet zmiešava vzduch a vodu do milióna mikrobubliniek, ktoré napádajú baktérie zubného povlaku. Ak sa ústna sprcha používa spolu so zubnou kefkou, významne obmedzuje krvácavosť ďasien a ničia baktérie, spôsobujúce ich zápal.

Klinicky dokázané účinky – počas osemtýždňového výskumu bolo preukázané, že ústna sprcha MD 20 Oral Jet, ak je používaná spoločne so zubnou kefkou, zlepšuje zdravie ďasien a bolo preukázané, že každodenné používanie ústnej sprchy prispieva k prevencii vzniku zápalu ďasien oveľa viac ako iné bežné irigátory.

 

Vlastnosti:

Pracuje na pulzným princípe Čistenie pomocou mikrobubliniek – stlačený vzduch a voda vytvárajú mikrobublinky, ktoré napádajú baktérie plaku Špirálový prúd vody s mikrobublinky – šetrne masíruje ďasná, redukuje krvácanie ďasien Podpora sviežosti – navrhnuté tak, že pomáha napádať baktérie a zanecháva v ústach pocit čistoty a sviežosti Ideálny pre každodennú ústnu hygienu ako doplnok čistenia zubov, pre čistenie implantátov,mostíkov a koruniek Vyčistí medzizubné priestory a ťažko dosiahnuteľné miesta

Produkt Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha patrí do skupiny produktov Ústne vody, je v ponuke značky eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ústna voda, je v ponuke značky eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Produkt Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ústne sprchy, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha - parametre produktu

Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha - história ceny a dostupnosti

Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha - ďalšie zaujímavé produkty

Oral-B Oxyjet MD20 ústna sprcha - ako nakúpiť najvýhodnejšie?