Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks

Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks

Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks - popis produktu

Náhradné kefkové hlavice pre sonické zubné kefky Oral-B Pulsonic majú špeciálne dvojité zakrivenie pre efektívne a precízne odstránenie zubného povlaku. Pri čistení prenikajú aj do medzizubných priestorov. Pomáhajú tak udržať váš úsmev žiarivý a zdravý.

  • Na každodenné použitie
  • Citlivá starostlivosť o zuby a ďasná
  • 4 náhradné hlavice v balení
  • Dvojité zakrivenie s kratšími vláknami po stranách
Zubné hlavice Oral-B Pulsonic Clean odstránia zubný povlak

Baktérie sa v ústach človeka vyskytujú prirodzene a pri správnej a dostatočnej ústnej hygiene nezvyknú byť problémom. Pokiaľ však hygienu zanedbáme, baktérie sa začnú množiť a spolu so slinami vytvoria zubný povlak, ktorý sa prichytáva na zuboch. Nahromadený zubný povlak patrí k základným príčinám zubného kazu a parodontitídy.

Vlákna hlavíc Oral-B Pulsonic Clean majú špeciálne dvojité zakrivenie s kratšími vláknami po stranách. Vďaka tomu odstraňujú zubný povlak dôkladne a efektívne. Sú vhodné na každodenné používanie a citlivú starostlivosť o zuby a ďasná.

Po akej dobe je potrebné meniť náhradné hlavice Oral-B Pulsonic Clean?

Tak ako aj klasickú manuálnu kefku, aj hlavicu k elektrickej kefke je potrebné pravidelne meniť. Štandardne sa uvádza, že pri pravidelnom používaní 2x denne, je treba kefku vymeniť po 3 mesiacoch.

Jedným z dôvodov, prečo treba kefku vymeniť po 3 mesiacoch je, že pravidelným používaním sa na kefke postupne ukladajú baktérie. Druhým dôvodom je samotné opotrebovanie kefky. Vlákna sa pri umývaní v dôsledku mechanického opotrebovania ohýbajú, čo vedie z zníženej kvalite umývania zubov a hromadeniu povlaku.

Kedy je potrebné meniť hlavicu skôr než po 3 mesiacoch?

  • Pri prílišnom opotrebovaní.
  • Po infekčnom ochorení.

Produkt Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zubné kefky, patrí pod značku eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sonické zubné kefky, je v ponuke značky eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Produkt Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks patrí do skupiny produktov Hlavice pre zubné kefky, patrí značke eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks - parametre produktu

Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks - história ceny a dostupnosti

Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks - ďalšie zaujímavé produkty

Oral-B náhradné hlavice Pulsonic Clean 4ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?