Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks - popis produktu

Odličovanie je častý proces starostlivosti o pleť a dochádza u neho k veľkej spotrebe odličovacích tampónov. Tým vzniká ďalší a zbytočný odpad naviac. Aby ste tomu predišli, ponúkame vám skvelú alternatívu v podobe opakovane použiteľných odličovacích tampónov. Ich opakované použitie spočíva v jednoduchom praní pri teplotách 40 - 60 ° C. Sú priamo zamatovo hebké, vyrobené zo 100% biobavlny. Majú hustotu zamatu a dokážu pleť veľmi jemne, starostlivo a pritom efektívne vyčistiť. To všetko bez podráždenia pokožky. Pleť po takomto čistení môže úplne voľne dýchať. Ako sa o tampóny starať:Perte ich pri teplotách 40 - 60 ° CPoužívajte len ekologicky šetrné pracie prípravkyTampóny od make - upu alebo maskary najprv ošetrite šetrným mydlom s prísadou prírodného oleja (napr. Olivové)Nepoužívajte avivážPrať ich môžete spoločne so svetlou bielizňou, ideálne vo vrecku na jemnú bielizeňNepoužívajte sušičku 100% biobavlnaOpakovateľne použiteľnéZamatovo hebké a mäkkéNedráždia pokožkuCertifikácia GOTSBalenie 2 kusov, priemer 7 cm Tampóny nie sú chemicky bielené ani farbené. Certifikát GOTS - Global Organic Textile Standard zaručuje svetový štandard pre udržateľne vyrobený textil z vlákien v BIO kvalite. Balenie obsahuje 2 ks tampónov. Rozmery: priemer 7 cm.

Produkt Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks patrí do skupiny produktov Odličovacie tampóny, je v ponuke značky Mama Natura.

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks - parametre produktu

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks - história ceny a dostupnosti

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Opakovane použiteľné odličovacie tampóny 2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?