Japonská sójová omáčka - Yamato shoyu 300ml. Tradičný výrobok slúžiaci na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobené prírodné fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju!. Zloženie:
Sójová omáčka vyrobená tradičným japonským spôsobom na ochutenie polievok, zeleniny, mäsa, šalátov
Teriyaki je vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Má slanú chuť. Teriyaki zahŕňajú cukor, ocot a koreniny. Omáčka môže byť silnejší ako ostatní sójovej omáčky. Je vhodná na marinovanie mäsa, rýb do zálievok atď. Zloženie: tamari, rýž. víno, med, Jabl. a rýž
Obľúbená miso pasta, kde sú sójové bôby nahradené cícerom, a teda neobsahuje sóju
Japonská sójová omáčka - Yamato shoyu 700ml. Tradičný výrobok slúžiaci k ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobené prírodné fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Mikoto - dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju! Zloženie:
Sójová omáčka je vyrobená prírodnou fermentáciou a používa sa na dochutenie pokrmov. |
Sójová omáčka vyrobená tradičným japonským spôsobom na ochutenie polievok, zeleniny, mäsa, šalátov
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko mesiacov fermentuje bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej fermentuje prírodným
Sójová omáčka je vyrobená prírodnou fermentáciou a používa sa na dochutenie pokrmov