Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania

Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania

Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania - popis produktu

  Najlepšia voľba pre rýchle nabíjanie doma a na cestách!   Olixar Univerzálny adaptér je doslova najlepšou voľbou pre rýchle nabíjanie pre váš smartfón, tablet alebo iné zariadanie USB nabíjaním a taktiež je perfektným spoločníkom na cestách - dá sa použiť až v 150 krajinách po celom svete.   Nabite svoj smartfón až o 75% rýchlejšie   Nabíjanie môže niekedy trvať poriadne dlho, ale s Olixar Univerzálnym adaptérom môžete nabiť svoj smartfón až o 75% rýchlejšie ako bežné adaptéry, čím značne skrátite čas ktorý vám treba na to aby sa vaše zariadenie nabilo. Nie všetky smartfóny sú schopné nabíjania pri týchto nesmiernych rýchlostiach, ale aj napriek tomu Olixar univerzálny adaptér dodá maximum energie vášmu ziariadeniu bez toho aby ho poškodil.   Podporuje moderné super-rýchle štandardy nabíjania   Či už vlastníte Android, iPhone alebo iné zariadenie - Lightning, Micro USB, USB-C alebo iný konektor - môžete si vychutnať rýchle a efektívne nabíjanie s Olixar univerzálnym adaptérom. So závratným celkovým výstupom až 3A a s podporou Qualcomm Quick Charge 2.0 a Samsung Adaptive Fast Charging - Olixar Univerzálny adaptér je pripravený pre akékoľvek zariadenie, vďaka podpore rôznych moderných štandardov nabíjania pre pôsobivé rýchlosti nabíjania.   Kompatibilný až v 150 krajinách celého sveta.   Tento adaptér zahŕňa 4 nástavce do zásuviek, čo znamená že nie len že si budete môcť rýchlo nabiť vaše zariadenia doma, ale tiež si ho budete môcť zobrať na cesty okolo sveta, vďaka čomu je Olixar univerzálny adaptér dôležitým príslušenstvom na cestovanie.   Technické Špecifikácie: Vstup: AC 100-240V 50/60Hz Výstup: 5V/3A, 9V/1.67A, 12V/1.2A Rozmery: 32 x 50 x x 46mm plus adaptér Adaptéry: UK, US, AUS a EU

Produkt Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania patrí do skupiny produktov Nabíjačky pre mobilné telefóny, patrí značke Olixar, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Mobilonline.sk.

Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania - parametre produktu

VeľkosťKS
Obalkova preprava1
Druh nabíjačkySieťový adaptér
Druh produktuNabíjačka
ZnačkaOlixar
EKOBOXÁno
Vhodné preAndroid
Amazon Handling Time4
KategóriaZásuvky, Adaptéry, Nabíjačky, Nabíjačky pre mobilné telefóny
ZnačkaOlixar
Veľkosťks
E-shopMobilonline.sk

Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania - história ceny a dostupnosti

Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania - ďalšie zaujímavé produkty

Olixar Univerzálny Adaptér do zásuvky s podporou rýchleho nabíjania - ako nakúpiť najvýhodnejšie?