Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan%

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan%

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan%

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan% - popis produktu

Okrúhly konferenčný stolík v zaujímavom dizajne, upúta pozornosť v každej obývačke. Stabilný rám z čierneho kovu a skla pôsobí moderne a naopak hnedé ratanové prepletenie dodáva interiéru útulnosť. Stolík s priemerom 80 cm s odkladacou priehradkou, urobí nielen parádu, ale hlavne prakticky poslúži pri akejkoľvek modernej sedačke či pohovke.

Produkt Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan% patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Asko-Nábytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nábytok do obývačky, patrí pod značku ASKO - NÁBYTOK, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Asko-Nábytok.sk.

Produkt Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan% je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Asko-Nábytok.sk.

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan% - parametre produktu

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan% - história ceny a dostupnosti

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan% - ďalšie zaujímavé produkty

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan% - ako nakúpiť najvýhodnejšie?