Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož

Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož

Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož - popis produktu

Veľký, okrúhly kaviarenský stôl s odolnou stolovou doskou. Stôl stojí na pevnej podnoži s okrúhlou základňou. So správnym nábytkom je ľahké vytvoriť príjemné a útulné prostredie vo vašej kaviarni, reštaurácii alebo jedálni. Tento moderný kaviarenský stôl priam pozýva vašich návštevníkov alebo zamestnancov na príjemnú prestávku na kávu. Okrúhla stolová doska podporuje interakciu medzi ľuďmi, čo umožňuje nadviazanie bližších vzťahov. Veľká, okrúhla, stolová doska poskytuje priestor pre usadenie 4 ľudí. Biela stolová doska prinesie svetlý a svieži pocit do každej miestnosti. Stôl disponuje odolnou podnožou s kruhovou základňou. Rám je k dispozícii v rôznych farbách, takže bude pre vás jednoduchšie ho zladiť so stoličkami a ostatným nábytkom.

Produkt Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož - parametre produktu

Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož - história ceny a dostupnosti

Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož - ďalšie zaujímavé produkty

Okrúhly jedálenský stôl LILY, Ø 1100x750 mm, biely, chrómová podnož - ako nakúpiť najvýhodnejšie?