OiO by eyerim Pluto Black - M (49) #9626806

OiO by eyerim Pluto Black - M (49) #9626806

OiO by eyerim Pluto Black - M (49) #9626806

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OiO by eyerim Pluto Black - M (49) - popis produktu

Pluto Black Zamiluj si Pluto - jeden z najobľúbenejších a zároveň najuniverzálnejších modelov kolekcie OiO. Tento okrúhly rám v množstve štýlových farebných prevedení je to, čo dodá každému tvojmu outfitu hravú dokonalosť. Pre koho? Dioptrické okuliare OiO by eyerim Pluto Black sú súčasťou najnovšej OiO by eyerim kolekcie navrhnutej pre ženy ako aj mužov (unisex) . Tento elegantný celorámový model odzrkadľuje aktuálne trendy v dizajnérskej očnej optike a jeho okrúhly rám robí OiO by eyerim Pluto G ideálnou voľbou predovšetkým pre hranaté a srdcové tváre . Materiály Tento model je vyrobený z bio plastu a patrí tak do nášho udržateľného výberu produktov. Bio plast sa vyrába z obnoviteľných biologických zdrojov, ako je kukuričný škrob, cukrová trstina alebo celulóza. Na rozdiel od bežných plastov získaných z ropy môžu bioplasty výrazne znížiť uhlíkovú stopu a v závislosti od typu môžu byť biologicky rozložiteľné alebo kompostovateľné. V okuliaroch ponúka bio plast udržateľnú alternatívu, ktorá neznižuje kvalitu ani životnosť. Doprava zdarma už od 70,00€ Zakúpte si OiO by eyerim Pluto Black na eyerim práve teraz a budú vám doručené bezplatne priamo do vašich rúk, v ich originálnom balení .

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dioptrické okuliare od značky OiO by eyerim, veľkosť je 49, farebný variant je Čierne, je vyrobený z materiálu BIO plast v ponuke e-shopu Eyerim.sk.

OiO by eyerim Pluto Black - M (49) - parametre produktu

Veľkosť49
FarbaČierne
Tvar rámuOkrúhle
MateriálBIO plast
Určenieunisex
Odporúčaná cena200.00
KategóriaPlášte, Okuliare, Dioptrické okuliare
ZnačkaOiO by eyerim
Veľkosť49
FarbaČierne
MateriálBIO plast
E-shopEyerim.sk

OiO by eyerim Pluto Black - M (49) - história ceny a dostupnosti

OiO by eyerim Pluto Black - M (49) - ďalšie zaujímavé produkty

OiO by eyerim Pluto Black - M (49) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?