OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová

OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová

OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,31 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová - popis produktu

Naša digitálna detská kamera je nielen skvelým spôsobom, ako zachytiť spomienky z detstva, ale aj výborným nástrojom na podporu kreativity a vývoja zručností u vašich malých umelcov. S funkciou videokamery, vysokým rozlíšením 1080P HD a špeciálnym režimom pre selfíčka, je táto kamera navrhnutá tak, aby bola deťom prispôsobená a zároveň poskytovala výborný obrazový zážitok.

Kľúčové funkcie:

  • Vysoké rozlíšenie 1080P HD: Kamera zachytáva každý okamih vo vysokom rozlíšení, čo zaisťuje ostré a jasné snímky a videá. Ideálne na dokumentovanie detských dobrodružstiev a tvorbu vlastných krátkych filmov.
  • Videokamera: Prepnite medzi fotografovaním a natáčaním videí jednoduchým stlačením tlačidla. Deti môžu zaznamenať svoje hry, tvoriť vlastné príbehy alebo nahrávať krátke filmy.
  • Režim selfie: Špeciálny režim pre selfíčka umožňuje deťom ľahko fotiť seba samého alebo s priateľmi. Skvelý spôsob, ako rozvíjať umelecký zmysel a sebavyjadrenia.
  • Ozdobte a tvorte: Kamera obsahuje funkcie na pridávanie rôznych efektov, rámčekov a nálepiek k fotografiám, čo deťom umožňuje tvoriť unikátne a kreatívne snímky.
  • Robustný dizajn: Odolný dizajn je prispôsobený detským rukám a zároveň chráni kameru pred nečistotami a nárazmi.

Tento produkt nájdete v skupine Digitálne kamery, patrí pod značku OEM, v ponuke predajcu Tvrdeneskla.eu.

Produkt OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová patrí do skupiny produktov Digitálne fotoaparáty, vyrába ho značka OEM, nájdete ho u predajcu Tvrdeneskla.eu.

OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová - parametre produktu

OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová - história ceny a dostupnosti

OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová - ďalšie zaujímavé produkty

OEM Digitálny detský fotoaparát s funkciou videokamery, so statívom, 1080P HD, režim selfie, ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?