Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3

Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3

Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3 - popis produktu

Vysoký odvlhčovacie výkon - až 20 litrov za 24 hodín (pre mísnosti do 20 m2) Ovládacie element s LED displejom Časovač na 24 hodín Ukazovateľ vlhkosti okolitého prostredia Nastaviteľná cieľová vlhkosť vzduchu od 30 do 80% Vyberateľná nádoba na vodu Varovný signál pre nutné vyprázdnenie nádoby na vodu a ochrana proti pretečeniu Kapacita vodnej nádoby: cca 6,5 l Ľahko čistiteľný filtračný systém Mobilné vďaka integrovaným kolieskam Možnosť pripojenia priložené odpadovej hadice pre trvalú prevádzku, prípadne možno pripojiť bežnú záhradnú hadicu Vrátane adaptéra pre EÚ záhradnej hadice Užívateľské programy: automatický, trvalá prevádzka s nastavením požadovanej vlhkosti vzduchu, čistenie vzduchu, sušenie bielizne Dĺžka kábla: cca 180 cm Hlučnosť: cca 50 dB Príkon: 265 W Rozmery: cca 36,5 x 56 x 29 cm (š xvxh) Hmotnosť: cca 13 kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odvlhčovače vzduchu, je v ponuke značky SilverCrest, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3 - parametre produktu

Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3 - história ceny a dostupnosti

Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3 - ďalšie zaujímavé produkty

Odvlhčovač vzduchu Silvercrest SLE 265 B3 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?