Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba%

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba%

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba%

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba% - popis produktu

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach nájde svoje miesto nielen v obývačke, ale aj napríklad kuchyni či jedálni. Vyrobený z kombinácie čierneho kovu a útulného dubového drevodekoru. Stolík na kolieskach môžete ľahko premiestniť. Poslúži prakticky aj ako barový stolík - obsahuje hornú servírovaciu plochu, ktorú môžete ľahko odňať a prenášať, ďalej dolnú odkladaciu plochu, kovový držiak na fľaše a menšiu stredovú priehradku, kam môžete umiestniť napríklad poháre alebo doplnky na servírovanie.

Produkt Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba% patrí do skupiny produktov Nábytok do obývačky, patrí pod značku ASKO - NÁBYTOK, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Asko-Nábytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Servírovacie stolíky, patrí pod značku ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Asko-Nábytok.sk.

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba% - parametre produktu

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba% - história ceny a dostupnosti

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba% - ďalšie zaujímavé produkty

Odkladací/servírovací stolík na kolieskach Kuba% - ako nakúpiť najvýhodnejšie?