Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml

Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml

Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml - popis produktu

Očné kvapky na okamžité použitie zvlhčujú a ochraňujú oko vďaka provitamínu B5 a Hydraflexu ktorý vytvára slzný film. Pomáhajú k regenerácii podráždených očí a upokojujú ich. Sú vhodné aj na použitie s kontaktnými šošovkami.

Očné kvapky OCU B5 sú vhodné pre každého, kto pociťuje pravidelné podráždenie očí z rôznych dôvodov. Či už sa jedná o časté šoférovanie, nadmerné používanie zariadení s displejom, prašné a zadymené priestory alebo čokoľvek iné, naše oči sú neustále vystavované nebezpečným vplyvom. Z toho dôvodu sa často stáva, že v nich pociťujeme nepohodlie, podráždenie, suchosť a únavu.

Aby sme týmto pocitom zabránili, základom je správne zvlhčenie a ochrana očí. Zdravotnícka pomôcka OCU B5 bola špeciálne navrhnutá práve na zabránenie a zníženie nepohodlia v očiach, ktoré zapríčiňujú bežné a každodenné činnosti. Predstavujú číry a viskózny roztok, ktorý obsahuje dve dôležité látky, ktoré naše oči potrebujú v prípade podráždenia – Dexpantenol (provitamín B5) a Hydraflex.

Dexpantenol je zložka ktorá posilňuje a podporuje samoregeneračné vlastnosti rohovky a dopomáha k zníženiu pocitu nepohodlia/podráždenia. Hydraflex má mukoadhezívnu silu, ktorá zabezpečuje to, že sa na oku zachováva slzný film (vrstva vlhkosti), čím je oko lepšie chránené a zvlhčené.

Očné kvapky OCU B5 sú certifikované na použite aj v spojitosti s kontaktnými šošovkami. Môžete ich nakvapkať priamo na šošovky pred ich zavedením.

OCU B5 je zdravotnícka pomôcka. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták!

Zloženie

Účinná látka: Dexpantenol 2 % a Hydraflex 0,5 %, Konzervačná látka: Polyhexanid 0,0001 %.

Ako sa dávkuje Ocu B5

1-2 kvapky nakvapkajte do oka vždy keď pociťujete sucho alebo podráždenie. Kvapky môžete užívať aj preventívne aby ste zabránili pravidelnému nepohodliu a rýchlemu vysúšaniu.

Je možné používať aj v spojitosti s kontaktnými šošovkami (pred ich zavedením)

Návod na užívanie a bezpečnosť :

Pre zabezpečenie dostatočnej vlhkosti oka môžete používať výrobok pravidelne.  Používajte najmä v prípade keď pociťujete podráždenie alebo sucho v očiach.

Pred použitím skontrolujte či nie je porušená záručná pečať. Používajte s čistými rukami, aby sa zabránilo znečisteniu roztoku. Odstráňte uzáver z fľaštičky a hlavu zakloňte mierne dozadu. Prstami držte oko otvorené, aby sa reflexívne nezatvorilo pri kvapkaní. Jemne stlačte fľaštičku a nakvapkajte 1-2 kvapky do oka a žmurkajte kým nie je roztok pohodlne rozliaty po celej ploche oka. Nedotýkajte sa špičky kvapkadla fľaštičky, mohlo by dôjsť ku kontaminácii roztoku. Po použití pevne uzatvorte.

OCU B5 môžete tiež nakvapkať priamo na kontaktné šošovky pred ich vložením. Po vložení šošoviek niekoľkokrát žmurknite očami, aby Vám kvapky prekryli oči.

Po použití môže dôjsť k dočasnému rozmazanému videniu.  Nepoužívajte po dátume expirácie

Produkt Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml - parametre produktu

KategóriaOčné kvapky
ZnačkaeTabletka
E-shopeTabletka.sk

Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml - história ceny a dostupnosti

Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml - ďalšie zaujímavé produkty

Ocu B5 očné kvapky s provitamínom B5, 15ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?