Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl

Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl

Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl - popis produktu

Obsah Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100 tabliet po 3 g Charakteristika Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá Orolaze sa doporučuje skrmovať v kritických fázach rastu a pri strese. 3 tablety ráno a večer počas 3 dní pre jedno teľa. Maximálne dľžka podávania je 7 dní. Tablety sa môžu podávať za pomoci nástroja na esofageálne podanie. Pri takomto podaní musí byť zviera primeraným spôsobom fixované, aby sa predišlo zraneniam. Tableta sa dá taktiež priviesť do suspenzie v mlieku alebo  vo vode. Zloženie Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá Sušené mlieko, dextróza, uhličitan vápenatý, lyofilizovaný koncentrát melónovej šťavy Analytické zložky popol 38%, tuky 1,2%, dusíkaté látky 1,0%, vláknina 0,2%, sodík 0,0% Nutričné doplnkové látky na kg Vitamíny: Vitamín C vo forme kyseliny L askorbovej 330 000mg Skladovať mimo dosahu detí, neprehltávať. Pred použitím sa doporučuje opýtať sa na názor veterinára. Nenechávať v dosahu koní a použitie obmedziť len pre určené druhy zvierat.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky OCTAVET v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

Produkt Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke OCTAVET, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl - parametre produktu

FormaTablety
DruhHovädzí dobytok
KategóriaKrmivá, Doplnky výživy, Výživové doplnky
ZnačkaOCTAVET
E-shopNajlekaren.eu

Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl - história ceny a dostupnosti

Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Octavet OROLAZE doplnkové krmivo pre teľatá 100tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?