Ochucovadlo bez glutamanu sa používa na zlepšenie chuti zeleninových, mäsových a ostatných pokrmov. Je vhodnejšie ako porovnateľné výrobky s vysokým obsahom jedlej soli (NaCl). | | - Draslík prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému | | - Draslík prispieva k správnemu
Ochucovadlo bez glutamanu s kuchynskou soľou sa používa na zlepšenie chuti: hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Zloženie: jódovaná jedlá soľ (70%, krajina pôvodu: Nemecká republika), sušená zelenina v rôznom
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Obsahuje viac (nie však výrazne) nerastných látok a stopových prvkov. | | Zloženie: