Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max)

Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max)

Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max) - popis produktu

Prémiové ochranné sklo Tactical Glass Impact Armour pre Apple iPhone je vďaka použitému materiálu mimoriadne pevné. Zaistí tak vášmu telefónu bezkonkurenčnú ochranu. Je odolnejšie voči nárazom, pádom aj škrabancom viac ako akékoľvek iné modely skiel od Tactical. Zaručene poskytne dlhšiu ochranu ako bežné sklá.

Už žiadne odtlačky a šmuhy

Tvrdené sklo Glass Impact je tvorené z niekoľkých vrstiev, ktoré uľahčia pohyb prstov po displeji a zabránia šmuhám a odtlačkom v zachytávaní na zariadení. Citlivosť dotykového ovládania mobilného telefónu nie je sklom nijako obmedzená.

Maximálne jednoduchá aplikácia s inštalačným rámčekom

Každé ochranné sklo Glass Impact obsahuje v balení inštalačný rámček, vďaka ktorému nebola inštalácia nikdy jednoduchšia. Displej čo najstarostlivejšie očistite priloženou handričkou namočenou v alkohole a po zaschnutí doleštite handričkou z mikrovlákna. Než priložíte sklo, uistite sa, že na displeji ani v okolí slúchadla nezostali ani najmenšie nečistoty. Pred pritlačením tvrdeného skla dbajte na to, aby bolo bezchybne vycentrované a od stredu vytlačte vzduch do krajov.

Príroda na prvom mieste

Všetky produkty Tactical sú balené do eko krabičiek z recyklovaného papiera tak, aby čo najmenej zaťažovali životné prostredie. Ďalším príjemným plusom je, že z každého predaného kusu ide časť zárobku na podporu Nadačného fondu špeciálnych síl generála Moravca.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • ešte odolnejšie voči pádom, nárazom a škrabancom
  • inštalačný rámček
  • 5D prevedenie s jemným zaoblením po krajoch
  • skvele sedí na displeji
  • šetrné k životnému prostrediu
  • v balení alkoholový obrúsok na čistenie displeja
  • handrička z mikrovlákna
  • prachové samolepky

Produkt Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ochranné sklá od značky Tactical®, nájdete ho u predajcu Top-ArmyShop.sk.

Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max) - parametre produktu

Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max) - história ceny a dostupnosti

Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max) - ďalšie zaujímavé produkty

Ochranné sklo Glass Impact Armour Tactical®, Apple iPhone (Farba: Číra, Varianta: iPhone 12 Pro Max) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?