Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) #7028784

Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) #7028784

Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) #7028784

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) - popis produktu

Spoločnosť Tactical ponúka okrem ďalšej elektroniky a príslušenstva k nim aj odolné puzdrá na mobily. Tento konkrétny obal je určený pre Samsung Galaxy S21 a jeho účelom je maximálna ochrana týchto smartfónov, poprípade dát v nich.

Vyrobené z aramidu

Ochranné puzdro MagForce Aramid je vyrobené z prémiového aramidového (kevlarového) vlákna, ktoré sa môže chváliť nadpriemernou pevnosťou a odolnosťou. Okrem toho však použitý materiál prináša príjemný a nekĺzavý povrch. Aramidové obaly na smartfóny sú navyše stálofarebné a dokážu odolať extrémnejším podmienkam a tlaku.

Ochráni telefón pred poškriabaním

Kúpa smartfónu je často pomerne veľká investícia, a ak radi chodíte napríklad na výstupy, potom je kvalitný a odolný obal nutnosť. Obal na telefón od spoločnosti Tactical je pripravený aj na extrémne podmienky. Kryt je v rohoch zosilnený a chráni najkrehkejšiu časť telefónu.

Tenký a štýlový

Kryt na telefón Tactical MagForce Aramid je tenký a súčasne štýlový. S hrúbkou len 0,8 mm tento obal vzhľad vášho telefónu nijako výrazne nenaruší. Napriek nízkoprofilovému prevedeniu sa dovnútra vošiel ešte magnetický rám, ktorý je vhodný na uchytenie držiaka alebo bezdrôtovej nabíjačky.

Plne prístupné konektory

Konektory aj tlačidlá smartfónov zostávajú aj v puzdre Tactical MagForce Aramid plne prístupné. Rovnako ako ďalšie produkty značky Tactical je aj tento kryt na mobil vysoko odolný a sám o sebe vydrží dobre slúžiť celé roky.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • odolný obal na Samsung Galaxy S21
  • pri výrobe použité aramidové a kevlarové vlákna
  • plne prístupné konektory aj tlačidlá
  • odolné a nízkoprofilové prevedenie
  • magnetický rám
  • možnosť uchytenia držiaka alebo bezdrôtovej nabíjačky
  • hrúbka len 0,8 mm
  • zosilnenie v rohoch
  • stálofarebné prevedenie
  • odolá extrémnejším podmienkam aj tlaku
  • dodávané v obale z recyklovaného papiera

Tento produkt sa nachádza v kategórii Puzdrá na mobily, patrí pod značku Tactical®, v ponuke predajcu Top-ArmyShop.sk.

Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) - parametre produktu

Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) - história ceny a dostupnosti

Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) - ďalšie zaujímavé produkty

Ochranné puzdro MagForce Aramid Tactical®, Samsung Galaxy (Farba: Čierna, Varianta: Galaxy S21 Ultra) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?