Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre

Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre

Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre - popis produktu

Ochranné okuliare Squale od francúzskej firmy Bollé Safety sú kvalitné strelecké okuliare s čírymi sklami. Okuliare disponujú nastaviteľnými nožičkami v čiernej farbe a zaisťujú 100% ochranu pred UV žiarením. Spĺňajú normu na ochranu zraku EN 166.

Ochrana proti UV aj zahmleniu

Okuliare Squale sú vybavené povrchovou úpravou proti UV žiareniu, ktorá je odporúčaná najmä v miestach so zdrojmi ultrafialového žiarenia a na prácu vonku. Norma EN 166 zaručuje ochranu pred 100 % ultrafialového slnečného žiarenia. Ochrana povrchu proti zahmlievaniu odstraňuje efekt kondenzácie vlhkosti pri vysokých teplotných rozdieloch alebo pri rámčekoch bez ventilácie.

Chránené pred poškriabaním

Povrchová úprava ďalej chráni okuliare Bollé Squale pred poškriabaním. Pôsobí ako ochranný štít, ktorý zvyšuje odolnosť šošoviek a znižuje riziko tvorby škrabancov. Pozitívnymi dôsledkami sú predĺženie životnosti šošoviek, zvýšenie užívateľského komfortu aj eliminácia škrabancov, ktoré by narúšali videnie.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • horná, spodná aj bočná mechanická ochrana
  • nastaviteľná dĺžka nožičiek
  • UV ochrana
  • spĺňajú normu EN 166 o ochrane očí
  • antistatická úprava
  • ochrana proti poškriabaniu
  • ochrana proti zahmlievaniu

Produkt Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre patrí do skupiny produktov Ochranné okuliare, vyrába ho značka Bollé Safety® Europe, nájdete ho v e-shope Top-ArmyShop.sk.

Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre - parametre produktu

Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre - história ceny a dostupnosti

Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre - ďalšie zaujímavé produkty

Ochranné okuliare Squale Bollé® – číre - ako nakúpiť najvýhodnejšie?