Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna

Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna

Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna - popis produktu

SNAP je štýlová a elegantná obývacia zostava. Vyrobená je z laminovanej DTD vo farebnom prevedení dub lefkas / čierna mat alebo dub sonoma / biela mat.Zostava sa skladá zo závesnej vitríny, RTV stolíka a police, a ponúka tak dostatok úložného priestoru.Farba:dub lefkas / čierna matdub sonoma / biela matVýber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:DTD laminovaná / polypropylén / skloRozmery:šírka: 175 cmhĺbka: 39 cmvýška: 180 cmHmotnosť:52 kgDodáva sa v demonte.,SNAP je štýlová a elegantná obývacia zostava. Vyrobená je z laminovanej DTD vo farebnom prevedení dub lefkas / čierna mat alebo dub sonoma / biela mat.Zostava sa skladá zo závesnej vitríny, RTV stolíka a police, a ponúka tak dostatok úložného priestoru.Farba:dub lefkas / čierna matdub sonoma / biela matVýber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.Materiál:DTD laminovaná / polypropylén / skloRozmery:šírka: 175 cmhĺbka: 39 cmvýška: 180 cmHmotnosť:52 kgDodáva sa v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Obývacie steny od značky Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna patrí do skupiny produktov Obývacie zostavy, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna - parametre produktu

Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna - história ceny a dostupnosti

Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Obývacia stena SNAP Dub lefkas / čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?