Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora)

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora)

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora) - popis produktu

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm Vlastnosti  Moderné dekorácie, obrazy na stenu do interiéru, ktoré nemajú na internete konkurenciu Sú polovične alebo celkovo potlačené na pravé, pevné krištáľové zrkadlo tej najvyššej kvality Obraz na zrkadle je tlačený špeciálnou švajčiarskou technikou, vďaka ktorej na ňom farby nikdy nevyblednú Vystihuje ich jedinečnosť, originalita, úplná novosť a najvyššia kvalita Najnovšia dizajnová novinka, ktorú v tvojom okolí ešte nikto nemá Vyrobené v EU Výhody Rýchla a ľahká údržba, stačí len pretrieť handričkou na zrkadlo V cene je aj balenie v pevnom drevenom boxe, v ktorom sa obraz nepoškodí Hrany zrkadla sú zabrúsené, nie sú ostré. Jednoduchý závesný systém Vhodné aj do vonkajšieho priestoru, nielen do interiéru Ako zavesiť Obraz na zrkadle Mirrora na stenu? Inštalácia obrazu je úplne jednoduchá, keďže ide o špeciálny závesný systém. Zaveste ho opatrne na dobre navŕtaný úchyt s hmoždinkou. Hmoždinku prispôsobte materiálu a hrúbke vašej steny. Obraz váži v priemere 3kg. Parametre produktu Materiál - krištáľové zrkadlo Výška - 60cm Šírka - 40cm Hrúbka - 4mm Hmotnosť - 2,3kg

Produkt Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora) patrí do skupiny produktov Dekorácie na stenu, patrí značke ARTMIE, nájdete ho u predajcu Obraznastenu.sk.

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora) - parametre produktu

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora) - história ceny a dostupnosti

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora) - ďalšie zaujímavé produkty

Obraz Kaktus na zrkadle Mirrora 65 - 60x40 cm (Obrazy Mirrora) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?