Obal na notebook 16

Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025

Obal na notebook 16

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025 - popis produktu

Elegantné púzdro typu sleeve Tento neoprénový obal čierno-šedej farby presne padne vášmu notebooku veľkosťou 16˝.  Vďaka kombinácii materiálov, ako je neoprén a priedušná perforovaná membrána, dokonale ochráni váš notebook pred poškriabaním a oderom. Priliehavé púzdro sa dá užívať samostatne alebo pri cestovaní zasunúť do inej batožiny. Zips je umiestnený v hornej časti púzdra pre pohodlnú manipuláciu. Rozmery: 26.5 x 38.5 cm Hrúbka neoprénu: 5 mm. Vzťah uhlopriečky notebooku a veľkosti obalu je len orientačný, rozhodujúci je celkový vonkajší rozmer notebooku V*Š*H v cm. Údržba: Čistite vodou a handričkou.

Produkt Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025 patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebooky, patrí značke nezaradené, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Produkt Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy pre notebooky od značky nezaradené, veľkosť je ks v ponuke e-shopu Bigon.sk.

Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025 - parametre produktu

Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025 - história ceny a dostupnosti

Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025 - ďalšie zaujímavé produkty

Obal na notebook 16", Delux, čierno-šedý z neoprénu, Logo 26025 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?