Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg #1934147

Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg #1934147

Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg #1934147

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg - popis produktu

Obsah Nutrimix pre kozy 1 kg Charakteristika Nutrimix pre kozy Minerálne krmivo s vitamínami pre kozy je určené pre denné doplnenie minerálnych látok a potrebných vitamínov do kŕmnych dávok pre kozy chované v drobnochovoch alebo na farmách.  Prispieva k udržaniu dobrého zdravotného stavu a životaschopnosti mláďat. Denné doplnenie minerálnych látok a vitamínov zaisťuje zodpovedajúci rast a vývoj mladých zvierat. Udržuje chovné zvieratá v dobrej kondícii a zdravotnom stave. Zvyšuje prírastky a využitie krmiva u vykrmovaných zvierat. Obsahuje meď a extra prídavok niacinamidu a biotínu. Obsahuje organicky viazané mikroprvky pre lepšiu využiteľnosť, prírodné antioxidanty, chránené vitamíny skupiny B na podporu energetického metabolizmu a esenciálne oleje na zníženie produkcie metánu v bachore. Dávkovanie Odmerané množstvo prípravku sa rovnomerne zamieša do kŕmnej dávky (jadrá) alebo sa nasype do žľabu na siláž. Na začiatku odchovu a výkrmu je vhodné používať dolnú hranicu odporúčaného dávkovania a postupne zvyšovať podľa rastúcej hmotnosti a veku zvierat.  Je nutné zaistiť trvalý prístup k zdravotne nezávadnej vode.  Kozľatá 5-10g/ 1 kus/ deň Dospelé zvieratá 10-20g/ 1 kus/ deň Samice vo vysokom štádiu gravidity a v laktácii 15-30g/ 1 kus/ deň

Produkt Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg #1934147 patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Nutrimix.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Nutrimix.

Produkt Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg #1934147 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krmivá pre psy od značky Nutrimix.

Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg - parametre produktu

Veľkosť balenia1 kg
FormaPrášok
DruhKozy a ovce
KategóriaKrmivá, Výživové doplnky, Doplnky výživy, Krmivá pre psy
ZnačkaNutrimix

Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg - história ceny a dostupnosti

Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrimix vitamíny a minerály pre kozy 1kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?