Nutrend PUMP 225 g, bubble gum

Nutrend PUMP 225 g, bubble gum

Nutrend PUMP 225 g, bubble gum

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrend PUMP 225 g, bubble gum - popis produktu

Anabolizér Nutrend PUMP 225 g, bubble gum: Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu Nutrend PUMP 225 g Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Anabolizér Nutrend PUMP je vhodný pre silových aj vytrvalostných športovcov. Užíva sa pred tréningom a určite vás poteší jeho lahodná chuť. Balenie vystačí na prípravu 15 porcií. Anabolizér Nutrend PUMP obsahuje L-citrulín malát, beta-alanín, cholín, L-tyrozín, taurín, extrakt z čierneho korenia, z Bacopa monieri aj extrakt Withania somnifera, vitamín B1, B3, B5, B12 aj sodík. Kľúčové vlastnosti anabolizéra Nutrend PUMP Anabolizér vhodný pre silových aj vytrvalostných športovcovUžíva sa pred tréningomBalenie vystačí na prípravu 15 porcií Obsahuje L-citrulín malát, beta-alanín, cholín, L-tyrozín, taurín a extrakt z čierneho koreniaJeho súčasťou je aj vitamín B1, B3, B5, B12 aj sodík Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry, alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte. Výživové údaje Energetická hodnota: – kJ/– kcalTuky: – g– z toho nasýtené mastné kyseliny: – gSacharidy: – g– z toho cukry: – gBielkoviny: – gSoľ: – g Príprava a dávkovanie Pol odmerky (15 g) rozmiešajte v 250 ml vody. Užívajte približne 30 minút pred silovým tréningom.

Produkt Nutrend PUMP 225 g, bubble gum patrí do skupiny produktov Športová výživa, patrí značke NUTREND, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Nutrend PUMP 225 g, bubble gum - parametre produktu

Nutrend PUMP 225 g, bubble gum - história ceny a dostupnosti

Nutrend PUMP 225 g, bubble gum - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrend PUMP 225 g, bubble gum - ako nakúpiť najvýhodnejšie?