Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g

Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g

Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g - popis produktu

Športový nápoj Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nápoj Nutrend Magneslife instant drink powder je vhodný pro sportovce i příznivce zdravého životního stylu. V denní dávce obsahuje 375 mg hořčíku. Součástí Nutrend Magneslife instant drink powder je také vitamín C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin a kyselina listová. Jeho příprava je velmi snadná, stačí prášek smíchat s vodou. Klíčové vlastnosti nápoje Nutrend Magneslife instant drink powder Nápoj ve variantách s různou příchutíVhodný pro sportovce i příznivce zdravého životního styluV denní dávce obsahuje 375 mg hořčíku Jeho součástí je také vitamín C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin a kyselina listováVelmi snadno se připravujeBalení vystačí na 60 dní Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: - kJ / - kcalTuky: - g- z toho nasycené mastné kyseliny: - gSacharidy: - g- z toho cukry: - gBílkoviny: - gSůl: - g Příprava a dávkování Rozmíchejte 5 g v 500 ml vody a pijte v průběhu celého dne. Doporučená denní dávka je 5 g. 

Produkt Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g patrí do skupiny produktov Športové nápoje, vyrába ho značka NUTREND, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g - parametre produktu

Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g - história ceny a dostupnosti

Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrend Magneslife instant drink powder 300 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?