Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) #5809785

Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) #5809785

Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) #5809785

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) - popis produktu

Favorít vo svojej cenovej kategórii

Nôž Kobun Cold Steel s čepeľou z japonskej ocele je absolútna špička vo svojej cenovej kategórii. Je nepopierateľným víťazom pomeru cena verzus kvalita. Svojou veľkosťou a nízkou váhou by sa dal priradiť do kategórie nožov do topánky. Názov noža Kobun pochádza z japončiny a znamená vojak. Čo je najviac trefné pomenovanie, aké mohol tento kvalitný pracant dostať.

Full tang konštrukcia čepele

Kvalitná čepeľ Tanto, ktorou je vybavený nôž Kobun, má ako každá čepeľ tohto typu od Cold Steel zosilnenú špičku. Zosilnenie prechádza po celej dĺžke čepele (full tang konštrukcia). Kobun sa tak stáva hravo víťazom medzi ostatnými nožmi do topánky dostupnými na trhu, ktoré majú tenké špičky a veľmi ľahko sa lámu.

Pohodlná rukoväť pre ten najistejší úchop

Na rukoväť noža Kobun použili v Cold Steel materiál Long Kray-ex, čo je pružný a odolný polymér. Úchop noža je tak maximálne istý a spoľahlivý. Rukoväť neprekĺzava ani sa nepretáča. Zároveň je v ruke veľmi pohodlná a príjemná.

Ochranné puzdro Secure-Ex

Na bezpečné nosenie je ideálnou voľbou vojenské bezpečnostné puzdro Secure-Ex. Každý model Kobun Cold Steel je ním vybavený. Môžete tak mať svoj nôž neustále pri sebe. Neexistuje osoba, ktorá by aspoň raz za život nezatúžila mať kvalitné ostrie pri sebe.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • bezkonkurenčný model v pomere cena vs kvalita
  • ľahký a odolný
  • full tang konštrukcia čepele
  • kvalitná japonská oceľ
  • rukoväť Long Kray-Ex pre maximálne istý úchop
  • ochranné puzdro Secure-Ex

Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) - parametre produktu

Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) - história ceny a dostupnosti

Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) - ďalšie zaujímavé produkty

Nôž Kobun Cold Steel® – Strieborná čepeľ - Satin, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Strieborná čepeľ - Satin) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?