Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07

Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07

Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07 - popis produktu

Vytvor svoj štýl s našou hnedou koženou pánskou taškou na rameno MSD-03 GM07. Táto taška nie je len módnym doplnkom, ale aj praktickým spoločníkom pre váš aktívny životný štýl.S dvojitými hlavnými zipsovými priečinkami poskytuje dostatok miesta pre organizáciu vašich vecí. V zadnom priečinku so zipsom nájdete ďalšiu zipsovú kapsu, ideálnu na bezpečné uschovanie cenností. V prednom priečinku má taška špeciálne vrecko na mobil, aby bol váš obľúbený zariadenie ľahko dostupné a v bezpečí.Hnedá koža tašky pridáva teplý a elegantný dotyk vášmu vzhľadu. S výrazným dizajnom a funkčnosťou je táto taška ideálnym spoločníkom pre váš každodenný život. Bez ohľadu na to, či ste v práci alebo na voľnočasových aktivitách, s touto pánskou koženou taškou na rameno budete vždy v štýle.Investujte do kvality a štýlu s hnedou koženou pánskou taškou na rameno MSD-03 GM07, ktorá spája eleganciu s praktickým riešením pre váš životný štýl. Vaša cesta k štýlovému a dobre organizovanému životu začína práve tu.

Produkt Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Nordee v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Nordee, nájdete ho v e-shope Panskaelegancia.sk.

Produkt Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07 patrí do skupiny produktov Kožené tašky od značky Nordee, nájdete ho u predajcu Panskaelegancia.sk.

Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07 - parametre produktu

Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07 - história ceny a dostupnosti

Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07 - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená taška na rameno Nordee MSD-03 GM07 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?